Bietensalade met gerookte tempeh en rode bonen

1. Maak eerst een tofunaise. Dat doe je het makkelijkst met een staafmixer. Doe het tofublok in een kom en pureer de tofu met de mixer. Voeg er tomatenpuree aan toe, een beetje appelazijn, shoyusaus, maismoutstroop en een klein beetje water als de tofunaise nog te dik is.
2. Snijd de tempeh in hele kleine stukjes. Bak de tempeh in een pan met koolzaadolie totdat het krokant is. Laat de tempeh afkoelen.
3. Snijd een tomaat in kleine stukjes. Je kunt ook rode paprika gebruiken. Voeg dit bij de tofunaise.
4. Voeg de tempeh en wat rode bonen bij de salade. Meng alle ingrediƫnten goed door elkaar en voeg nog wat peper en zout naar smaak toe.

Geen opmerkingen:

Alle foto's op deze blog zijn zelfgemaakt en eigendom van Natuurlijk Veganistisch!. Het is dan ook niet toegestaan deze foto's zonder toestemming te gebruiken.