Tomaten salsa

Photobucket

Een heerlijke, pittige salsa die wij eten als brood- en crackerbeleg. Lekker bij versgebakken volkorenbrood belegd met een vegetarische vleesvervanger (een rasher), die met de salsa besmeerd wordt.

Stamp een knoflook fijn in een vijzel, samen met Himalayazout. Wees voorzichtig met de knoflook, als je te veel gebruikt wordt de salsa te pittig. Soms is één dun plakje knoflook al genoeg. Voeg aan de gestampte knoflook en zout een paar lepels tomatenpuree toe. Goed roeren en en voeg hier wat rijke olijfolie en appelazijn aan toe, en tenslotte zout en peper. Voeg tenslotte wat in dunne plakjes gesneden olijven en in kleine stukjes gesneden tomaat toe. Bewaar de salsa in de koelkast.

Geen opmerkingen:

Alle foto's op deze blog zijn zelfgemaakt en eigendom van Natuurlijk Veganistisch!. Het is dan ook niet toegestaan deze foto's zonder toestemming te gebruiken.