Dadel pecan koekkruiden muffins

Photobucket

170 g volkoren speltmeel
50 g gemalen lijnzaad
1 tl bakpoeder
60 g sucanat
2 tl koekkruiden
1/2 tl kaneel
70 g pecannoten
130 g gehakte dadels (Ecoland)

250 ml soya of notenmelk
60 ml donkere ahornsiroop
1 tl rietsuikermelasse
60 ml koolzaadolie
1 tl appelazijn

verwarm de oven op 190 C

Doe de droge ingrediënten in een kom. Voeg de dadels er nog niet bij. Meng in een andere kom alle vloeibare ingrediënten. Voeg de droge en natte ingrediënten samen. Je kunt nu de dadels aan het beslag toevoegen.

Lepel het beslag in een ingevet blikken- of siliconen muffin-vorm. Bak de muffins 25 tot 30 minuten.

Geen opmerkingen:

Alle foto's op deze blog zijn zelfgemaakt en eigendom van Natuurlijk Veganistisch!. Het is dan ook niet toegestaan deze foto's zonder toestemming te gebruiken.