Lijnzaadmuesli met ahorn en banaan

Photobucket

Lijnzaadmuesli maak ik door vers gemalen lijnzaad te mengen met geroosterde noten (zie mijn post beneden van de pannenkoekjes). Hier doe ik wat boekweit erbij om het krokant te maken. In plaats van boekweit kan je ook gepelde hennepzaadjes gebruiken. Meng alles met ahornsiroop. Doe dat met een lepel en 'wrijf' de ahornsiroop door het mengsel totdat de noten en lijnzaad kruimelig worden. Probeer niet teveel ahorn te gebruiken want anders wordt de muesli te zoet. Voeg een gesneden banaan toe. Eet de muesli vers- dan is hij het lekkerst. De muesli is ook met bessen (zoals framboos) lekker!

Photobucket

2 opmerkingen:

Lumi zei

hallo,

Ziet er lekker uit, alleen is het niet helemaal rauw ! ahorn is geen rauwe zoetstof, en als de noten geroosterd zijn, zijn ze ook niet meer rauw ! maar goed. 't is maar hoe rauw je het wilt...

monique zei

Je hebt helemaal gelijk. Zal het label weghalen.

Alle foto's op deze blog zijn zelfgemaakt en eigendom van Natuurlijk Veganistisch!. Het is dan ook niet toegestaan deze foto's zonder toestemming te gebruiken.